01.02.2023

Сніданок:

1. Каша пшенична з цибулею.

2. Гуляш  курячий.

3. Хліб.

4. Чай.

Обід:

1. Суп гречаний. 

2. Капуста тушкована з м'ясом.

3. Апельсин.

4. Хліб.

5. Компот.

 

Вечеря:

1. Суп молочний рисовий.

2. Яблуко фаршироване сиром.

 

 

 

 

 

документи щодо організації харчування

Нормативно-правові документи щодо організації харчування

 

1.      Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах (постанова Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 №1591)

2.      Порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах (наказ МОЗУ, МОНУ від 01.06.2005 №242/329)

3.      Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (наказ МОНУ, МОЗУ від 17.04.2006 №298/227)

4.      Про здійснення контролю за організацією харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (лист МОНУ від 21.06.2007 №1/9-394)

5.      Щодо невідкладних заходів із запобігання поширенню захворювань на гостру кишкову інфекцію серед дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів (наказ МОНУ від 19.06.2007 №515)

6.      Закон України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V

7. Про виконання норм харчування  в ДНЗ.( Лист МОНУ від 19.05.2008 №1/9-323)

Детальніше: документи щодо організації харчування

0597476
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередній тиждень
За місяць
Попередній місяць
Загальна
31
8
56
597279
31
420
597476

Ваш IP: 3.236.70.233
Дата: 2023-02-01 08:25:05
Счетчик joomla
МОН України
Управління освіти
Інфо-центр
Освіта Рівненщини
Сайт педагогів-виховників
МОН України
Реєстрація в ДНЗ
Національна дитяча гаряча лінія